Titanov dioksid odpadne vode zdravljenje tehnološke inovacije bo voditi obrt v novo obdobje

Onesnaževanja je bila proizvodnja titanovega dioksida proizvodnega procesa je bil razvoj industrije, kako v tresk to težavo, zdaj je glavni tehnološki preboj.


Onesnaževanja je bila proizvodnja titanovega dioksida proizvodnega procesa je bil razvoj industrije, kako v tresk to težavo, zdaj je glavni tehnološki preboj. Na zjutraj junij 14, blagoslov novih titanov dioksid, co, Ltd Ningbo titanovega dioksida kislih odpadnih voda celovitega upravljanja virov, recikliranje projekt strokovnjakov se bo odvijal v Ningbo Zhenhai pomeni projekt, ki prihajajo res začela, proizvodnja odpadne vode, recikliranje, za doseganje okoljskih koristi, socialne ugodnosti in gospodarske koristi za ravnotežje. Glede Kitajske industrijske okoljevarstvene association, podpredsednik Chai Zheng in povedal novinarjem, titanov dioksid velja na svetu najboljši nastop bele barve, ki se pogosto uporablja v premazi, plastike, tiskarskih barv, kozmetike in druge industrije, poraba 24.8 ton od leta 1999 do 243 ton leta 2014, medletna rast spojina več kot 17 %, daleč presega rast BDP.


National kemijske industrije produktivnost promocijskega centra titanovega dioksida podružnice, direktor centra, titanov dioksid industrija strokovnjaki skupine vodja Bi Sheng povedal novinarjem, sem med Kuomintang in komunistične partije Kitajske je 57 podjetij proizvodnje titanovega dioksida, z letno zmogljivostjo 3 milijone ton, je država na svetu največji titanovega dioksida proizvodnje in porabe, "industrije se sooča okoljski preskus in proizvodni proces emisij velikih količin odpadne žveplove kisline , kislih odpadnih voda, ostanki odpadkov in odpadnih plinov, onesnaževanja je relativno resno. Projekt začela zaradi splošne uporabe podjetij in vladnih infrastrukturnih projektov na splošno BOT način, zmanjšali obratovalni tlak podjetja, ampak tudi za druga podjetja, da izvajajo podobne projekte skrbeti doživetje za referenco.