Titan Anode z natrijevim hipokloritom Generator

Ključne besede: klorat elektrolitskihTitan anod, Natrijev hipoklorit generator napravo s titana anod, klorat elektrolitskih titanium elektrode, elektrolizo natrijevega klorida elektrode za Natrijev hipoklorit generator (4 juanov, pet juanov, nova formula) titanium anode napravo uporablja predvsem za bolnišnično zdravljenje odplak bakterije, ki vsebujejo, ki vsebujejo galvanizacije odpadnih cianidnih, ampak tudi za bazen, pitne vode, razku evanje odplak življenja, okolja rastlin in medicinske opreme za predelavo hrane , restavracij, javnih menzah priborom in pitje razkuževanje pribora.

Z razvojem in #39; s štiri modernizacije, majhne klora pojav opreme bo za in #39; s okoljevarstveni inženiring, razkuževanje postopek obdelave vode vlogo ni mogoče prezreti. Glede na uporabo natrijevega hipoklorita generator, predvsem razdeljen na dezinfekcija zdravje in varstvo okolja v dveh kategorijah. Sanitacija in dezinfekcija razreda, ki se uporabljajo za razkuževanje pitne vode, sanitarna oprema in pribor dezinfekcije, zelenjave, sadja, razkuževanje hrano in zdravje ljudi, ki so neposredno povezane z natrijevim hipokloritom generatorja.


Vrste varstva okolja, ki se nanaša na industrijske odpadne, bolnišnici odplak, kot tudi vse druge z uporabo natrijevega hipoklorita za industrijski sektor ni neposredno povezan z Natrijev hipoklorit generator in zdravje ljudi.


[značilnosti opreme]


(a) Natrijev hipoklorit generator kombinacija obrazec, raztopimo soli, razredčenih slano vodo, mešanje, dodajanje merjenje in Natrijev hipoklorit nastane v telesu groove, manj naložb, pokriva območje province, nastavite prilagodljivo.


(2) generator je kombinacija cevi, notranje hlajenje, ena pola in vrsto povezave. Generator Anoda je iz titana kot matrika, prevlečene s oksida dve rutenij, potencial je nizka, in življenje je dolgo. V normalnih delovnih pogojih, vsak čas neprekinjene pride do 300 do 200 ur. Natrijev hipoklorit je obrazec naravna cirkulacija vrste trebušne prepone. Zato sol stopnja izkoristka, visoka učinkovitost trenutni proces elektrolize, Natrijev hipoklorit donosov, nizko porabo energije, obratovalni stroški nizki.


[glavni tehnični parametri]

Zmogljivost: 10KG/H

Gradivo katoda: rutenij prekrita Iridium

Napetost: 30-60V (lahko po meri)

Tok: 1280-1500A (lahko po meri)

Velikost: 2335x1880x1550mm (lahko po meri)


Izbor materialov anod


Materialom anod izberete premaz titana anod, oksidnih premaz titana anod, dolgo življenjsko dobo, tovrstnih premaz titana anode nad potenciala je relativno nizko, visoko učinkovitost, varčne učinek je dober. Z uporabo natrijevega hipoklorita generator titana anodo s platino, iridij rutenij zlitin in titanovih anod. Enostavno Rider družba razvila posebno je zelo primeren za uporabo proizvodov anodo, za izboljšanje učinkovitosti pri uporabi soli in podaljša življenjsko dobo effect za anode, glavni proizvodi so takole: rutenij ploščico iz titana anod, omrežja in tako naprej. YUNCH Anoda z visokim izkoristkom, dolgo življenjsko dobo. Lahko uporabijo tudi naslednje posebne pogoje: za postopek oksida (kot so kisline dekapiranja); visoka hitrost delovanja elektrolitov; elektrode komutacije.


visokotehnoloških zasebnih podjetij z uvoz in izvoz desno, specializirano za proizvodnjo netopne Anoda, zagotavlja visoko kakovostnih titana anode izdelkov na svetu, je worldand #39; s vodilni platine prevleka na Titan anode proizvajalci. Ob istem času zagotoviti napredne galvanizacije, elektrolizo tehnologije, in spodbujanje področju elektrokemični učinkovitost, energetsko varčevanje in čisto.

Dobrodošli vaše povpraševanje.

O podjetju:

YUNCH., temelji na anodizirane titana in druge kovinske elektrode, neželeznih kovinskih materialov in globoko predelavo proizvodov iz raziskave, razvoj, proizvodnjo in prodajo kot eden od visokotehnoloških podjetij.


YUNCH glavni v titana in debelo izdelki so mešane kovinski oksid titana anodo (MMO Tai Yangji): svila trak anod, anode, prevodno trak, palico anod, neto anod, anodne cevi, cevni anode, anode, anode sondo, diskretne omrežja anode, spiralno diskretne anod, vetrnica anode uporablja vodo zdravljenje titana anode,Titan anode galvanizacije, elektrolitsko taljenje s titana anode; magnezijevih anod, aluminij anod, cink anode, silicija visoka litega železa anode, platiniranega Anoda, dve vodi oksid elektrodo in druge kovinske elektrode je bila uspešno uporabljena v industriji, ki uporablja kloralkalno proizvodnje, klorat, perklorat / elektrolitskih ekstrakcijo neželeznih kovin, elektro usedanja, ion water generator, galvanizacije, električni, elektroforeza, electrosynthesis in Mursko soboto. Podjetje opravlja tudi splošno zasnovo, izdelavo in tehnično svetovanje za protikorozijske zaščite, elektro usedanja, galvanizacije vode in tako naprej. Družba je sistem za upravljanje zvoka sodobno podjetje, sodobno proizvodno opremo in preskusne opreme, prejela certifikat sistema kakovosti ISO9001.