Območju eksperimentiranje bo postopoma vzpostavil Patent navigacijski sistem

Začetkom tega leta, območju eksperimentiranje bo postopoma vzpostavil patent navigacijski sistem, nastanek vlade, industrije, podjetij in institucij treh povezavo patent za krmarjenje mehanizem delovanja, uvedbe patenta za krmarjenje podporo politik za spodbujanje patent za krmarjenje tehnološke inovacije, organizacija glavnih tehnoloških raziskav, vzpostaviti posebna sredstva za spodbujanje raziskav in razvoja, da razišče oblikovanje vlade navodila , industrija sodelovanje, vključenost v uvodu usposabljanja, ustvariti titana in titanove zlitine industrija bazen talent, spodbujajo industrijski nadgradnjo.

Popoln sistem za pridobitev pravice do reči

Odprt "Baoji nacionalnih visoke tehnologije industrijske osnove gradnje načrtovanje in razvoj načrt", "Baoji – Kitajska Titanium dolina" je jasno pozicioniranje: "Baoji – Kitajska Titanium Valley" industrija gruče ustvariti svet znane, domače prvovrstne, s posebnimi značilnostmi in konkurenčne prednosti nov vrhoven-tech obrt osnovna. Kot industrijsko bazo, "Baoji - Kitajska Titanium Valley ne le da so prednosti lestvici, naj je vodilna v industriji, industrijski razvoj pilot, na razvoj industrije je pomemben glas.

Da bi dodatno spodbudili razvoj industrije v razvoju titana v vodilni možnost in pravico povedati, za spodbujanje industrijskega prestrukturiranja in nadgradnjo, za doseganje inovacij in razvoja, letos, bo mesto pospeši izgradnjo nacionalne titana proizvodov kakovosti pregledov centra. Trenutno testiranje center pripravljalno delo približuje zaključku, bo začetek gradnje v bližnji prihodnosti.

·

nadzor in testiranja center leta 2016 bo dosegla skupno funkcijo, s sposobnostjo za opravljanje high-end testiranje storitve in nove materialne analize in raziskave, letno testiranje zmogljivosti 30 več kot vzorec za testiranje. Z zagotavljanjem preizkušanje izdelkov, nadgradnjo tehnologije, proces oblikovanja in druge storitve, lahko probleme malih in mikro podjetij v grozd, izboljšanje konkurenčnosti industrije in proizvodni standardi, in spodbuja razvoj in izpopolnjevanje standardov industrijske tehnologije.