V letu 2019 je potekala 20. mednarodna konferenca o surovinah iz titana

23. maja je v mestu Zhengzhou v provinci Henan leta 2019 potekala 8. mednarodna konferenca o surovinah iz titana. Konferenco je gostila družba Beijing Ruidao Metal Co., Ltd., ki jo je organiziral Longyi Lilian Group Co., Ltd., Hainan Wensheng New Material Technology Co, Ltd, Tiantai Group, Aoluka Resources Co, Ltd, Xiamen Jindongyuan Supply Chain Co, Ltd Co-organizira Fuzhou Shengsheng Mining Co, Ltd Več kot 200 predstavnikov doma in v tujini udeležil konference.


V zadnjih letih se je v ozadju pospešene mednarodne politične situacije, ko je država okrepila nadgradnjo industrijske strukture, okrepila izgradnjo ekološke civilizacije in poglobila odprtost za zunanji svet, je kitajska industrija titan-cirkonij uvedla nov razvoj spodbujanje varnosti in zelene proizvodnje ter zanašanje nanj. Razvoj visoke kakovosti je postal edini način.


V tem kontekstu, kako se držati zelenega razvoja in posvečati pozornost varstvu okolja in ekologiji, trajnostnemu in zdravemu razvoju kitajske industrije titana in cirkonija, je pomemben del skupnega raziskovanja industrije.


V govoru je organizator konference in glavni direktor podjetja Ruidao Metal Network Ping Ping poudaril, da se je kitajska industrija titana po desetletjih razvoja razvila in integrirala v globalni sistem. Kitajska je zdaj postala največji svetovni porabnik titanovih surovin in največji proizvajalec titanovega dioksida in titanove gobe. Kitajski trg titana je bil prepleten s svetovnim trgom titana. Danes so trenutne svetovne gospodarske razmere vedno bolj zapletene. Domača in tuja podjetja potrebujejo boljšo komunikacijo in poglobitev mednarodnega sodelovanja za skupno vzpostavitev dobrega ozračja za zdrav razvoj industrije titana.