Južna Koreja bo investirati 0,75 $ v industriji titanovega

Glede Južne Koreje trgovino, industrijo in energetiko ministrstva je dejal, Južna Koreja bo v naslednjih sedem let naložbe 818 milijard zmagovalec (približno 0,75 milijard ameriških dolarjih) high-end titana izdelke za R andamp; D in proizvodnjo letalstva in zdravstvenem področju, za izpolnitev domače povpraševanje po izdelkih iz titana. Južna Koreaand #39; s državnega proračuna v letu 2015 je namenila 500 milijonov 9 milijard zmagal za razvoj industrije titanovega.


Med hladno vojno, ZDA in nekdanjo Sovjetsko zvezo prvi razvil titana. Titan je nekakšen nizko gostoto, visoke trdnosti kovinske, s celovito uspešnost, je bilo pogosto uporablja na različnih področjih v svetu.


MOTIE predstavnik dejal, da je izdelek iz titana je zelo visoko dodano vrednostjo, je 42 krat železa in izdelke iz jekla, aluminija, 11-krat. Tudi v zelo razvite industrije danes, projekt razsoljevanje morske vode v toplotni izmenjevalec, moč generacije projektov v turbinskih lopatic, kot tudi zdravstveno vsadek deli še vedno večje povpraševanje po titana, se pričakuje na jugu in količino povpraševanja na trgu dosegli 31,7 milijarde zmagal. Poleg tega bo titana deli uporabijo v naslednji generaciji letala projekt v Južni Koreji.


V 2012, svetu titana dele trga povpraševanja znašala 2,5 * 106 milijard zmagovalec, se pričakuje do leta 2020 dosegli 6.0 x 106 milijard zmagovalec, titanov deli bodo imeli široko tržno povpraševanje. Poleg tega trenutni južnokorejski povprečen titana materialov znašala 1 x 10 milijard 600 milijonov zmagal, v ta namen naložbe in razvoj industrije domače titana je tudi prispeva k zmanjšanju vpliva na čezmorskih proizvajalci na popravek domače cene, ki jih je povzročila.


MOTIE predstavnik tudi dejal: Južna Koreja bo prizadevala postati worldand #39; peti največji proizvajalec s titana v svetu po ZDA, Rusija, Kitajska in Japonska v 2021.