"visoka volfram večkrat", splošno Rebound

Pred kratkim, je andquot visoko volfram repeatedlyandquot; splošno preobratu.


Pred kratkim, je andquot visoko volfram repeatedlyandquot; splošno preobratu. Poslovni agencija cena spremljanja kažejo, da od 2. decembra, wolframite koncentrat tovarne cena 55500 juanov/ton, rekordno nizke cene preobratu 8.82 %; amonijev paratungstate (APT-0) franko tovarna cene je približno 86500 juanov/ton, rekordno nizke cene preobratu 10.66 %; Ferro 70# franko tovarna cene od približno $107750/ton, zgodovinsko nizko ceno preobratu 2.38 %. Na splošno je bila poudarjena volfram trga rally, trga zaupanje.


Poslovne skupnosti jekla podružnica ho visi Sheng meni, da trenutni ceni za volfram Odklonijo visoko, predvsem s prej ministrstvo zemljišč in virov redkih kovin Shouchu pričakovanja in zahteve specifikacije volframove rude, iskanje, rudarsko pravico pozitiven vpliv politike, povzroča volfram rudnikih Limited Proizvodnja, proizvodnja.


Na koncu, na promptnem trgu volframa proizvodov virov zmanjša, dvignile cene. Vendar, linearni črno volfram koncentrat cene preobratu, samo pospeševati nadaljnji taljenja rastlin amonijevega paratungstate cene vzpon, cene za nadaljnji volframove zlitine železa, vendar povečanje je omejen. Gre predvsem za taljenje amonijevega paratungstate polizdelkov, cene na trgu surovin je občutljiva, trgu poskočila in volfram koncentrati so v bistvu enako. In za ferrotungsten izdelke. Terminalni trg posebnega jekla jeklarskem trgu upada, stopnja krčenje, naročil cene, ki izhajajo iz ferrotungsten tovarne naročila je še vedno zapuščen, cena je težko učinkovito izterjavo.In tehnične analize, volfram koncentrat in amonijevega paratungstate in ferrotungsten dolgoročno korelacijski koeficient oziroma 0.980 in 0.947, 100, korelacijski koeficient je vztrajalo v več kot 0,96, kar kaže, da v bistvu vodijo sinhrono cena odnos. Poslovni indeks cen Skupnosti iz vidika, od 2. decembra, in volfram koncentrat z amonijevega paratungstate blago indeks cen za 11,9, volfram koncentrat pa indeks cen surovin ferrotungsten je bil 75.93. Tako, volfram koncentrat cene preobratu, močno povečala trgu amonijevega paratungstate in dobički omejena.


Na drugi strani, pred rally, upad volfram cene večje, volfram koncentrat znižale 18.40 %, padel 21.36 % amonijevega paratungstate (APT-0), ferrotungsten padel 12.84 %, tako oversold Odklonijo, za prej upada, je še vedno kaplja v vedro, tržnih cen še vedno pod črto preloma, preživetje podjetja še vedno težko.


Novinar revije, ceni prisotna Jiangxi podjetje apt ponudba 95000 juanov na tono, obstaja tudi podjetja ponudbena cena 85000 juanov na tono, cene na trgu je bolj kaotično, predvsem za razpravo o transakciji.


Ho visi Sheng je dejal, da trg volfram trenutno dejansko v fazi preobratu trga podjetij so tudi vesel videti trgu preobratu, ampak terminal povpraševanje upada in stroški proizvodnje na ravni podjetja, podjetje za trg klinču obravnavo cena bolj previden, kupci, da cene nakup pojav povečali tudi , trg prometa več kot eno razpravo, je pričakovati, da decembra volfram cene še naprej ohraniti trend naraščanja, vendar je cena mesto pojav postopno razširila in na splošno. Kmalu po cene volfram poveča prostor skrči in osredotočiti vrha ali v 60000 juanov na tono, APT-0 v 92000 juanov na tono, ferrotungsten v 110000 juanov na tono.