"Baoji igral Forte - kitajski Titanium Valley" za pospešitev razvoja skeniranja

-iz titana in titanove zlitine industrija je ena od mestne devet industrijskih grozdov, lani, mesto Baoji, Kitajske kohezije preboj, skupne izhodne vrednosti 330 juanov, doseči enakomeren razvoj ciljnih za mesto za ohranjanje več kot 10 % rast BDP.

-letos, "Baoji – Kitajska Titanium dolini" še enkrat zvenel rog pospešiti razvoj nacionalnih titana industrija patent plovbe in razvoj območja eksperimentiranje, razvoj industrije titanovega pripravi na

-"zaklad zemljevid"; v bližnji prihodnosti, začetek gradnje nadzor kakovosti izdelkov titana in testiranja center, povečanje titana Valley v industrijskem razvoju vodilnih moč in pravico, da govorijo. Naše mesto aktivno vodnik titana podjetjem za krepitev znanstvene raziskave, razvoj trga, razširiti industrijske verige, dvig titana industrijo večji in boljši kakovosti.

Narišite zemljevid zaklada "-patent za krmarjenje"

-industrija titana je samo 400 patentov, predstavlja le 9,9 % države, manj kot svoj tržni delež 1/8, v katerem lokalna podjetja v Baoji samo prijavljena več kakor 200 kosov patenta. "To pomeni, da raven patent virov v industriji titanovega Baoji in stanje v industriji ne ujemajo, nujno treba spodbujati patenta moči industrije titanovega." Titana in redkih kovinskih materialov industrija zavezništvo namestnik generalni sekretar, Baoji high tech Zone, namestnik direktorja Wang Jingqing dejal, da industrije titanovih je tipičen tehnologija intenzivne industrije, titanov industrija pri razvoju pomanjkanje podpore patent tehnologije, je dolžan vpliva na industrijski razvoj. In mesto za izgradnjo nacionalne titana industrija patent navigacije in razvoj območja eksperimentiranje, je v tresk to težavo.

Glavna odgovornost za razvoj patenta plovbe in razvoj industrije titanovega je rabiti vire informacij o patentih in patentnih analiza kot podlaga, in za usmerjanje in podporo industrijski razvoj z uporabo patentne prijave tehnološke inovacije, inovacije proizvodov, organizacija inovacije in poslovnem modelu inovacije. Če industrije titanovih je velik zaklad, potem patent navigacija je všeč zemljevid zaklada, lahko povem, "kopati zaklad" kjer obstajajo pasti, kjer je bogastvo.

-industrije titanovih v našem mestu je eden prvih 8 patent za krmarjenje eksperimentiranje območja. Od septembra 2013, članice urad za intelektualno lastnino je bilo uradno ugotovljeno, ima status quo industrije titanovih v naše mesto, razvojno pot, in tako naprej za natančno pozicioniranje. Prva faza rezultatov ne samo država intelektualne lastnine urad pozitivno, ampak tudi za razvoj industrije titanovega v našem mestu je aktivno vlogo pri usmerjanju. S podporo znanstvene in tehnološke inovacije, zgraditi platformo za industrijo, raziskave in druge pobude za vodnik podjetjem za vstop high-end izdelkov, jedro konkurenčnosti, nekaj novih izdelkov, novih tehnologij, so razkrili. Baoji Evraziji podjetje R & D in proizvodnjo lahki, visoka trdnost in visoka temperaturna obstojnost rotorja vrsto letal titana zlitine okvir, nastanek letna proizvodnja 80 let nastanek 5 titana rotorja blade proizvodne zmogljivosti, prihodkov iz prodaje 1,5 juanov. Poleg tega je število malih in srednje velikih titana proizvodnje titanove zlitine čelado, steklene zavese steni titana posnetek, titanov zlitine srčni spodbujevalnik lupine, novo titanove zlitine umetno sklepov in drugih izdelkov, ne le alternativa podobne uvoženih proizvodov, ampak tudi izvoziti v mednarodnem trgu.