3D tiskanje: ne samo vam kolo, ampak tudi, da je tako!


Kot je prikazano na sliki, to je nenavadno kolo: je v3D z Titan materialne tiskanjein njeno nenavadno je to lahko našel mesto, da bo skozi krmilo hum naj vam povem, kam naj se obrnejo.

Ampak to vrsto trdne je razvil Portland, Ore.-osnova, pozvanih industrije in četrtek prek mreže konferenci, drugo raven za prikaz tega zelo nenavadno. To ni izdelek prodaja, vendar v obliki projekta za pomoč s prihodnjim oblikovanjem in izdelavo industrijskih.


Kolo izgleda čisto, ker hitrost sprememb in kabel zaTitan okvir.
Če želite, da bi bilo jasno, da je prihodnost je problem. Preden oblikovalcev bo oblikovanje izdelkov na papirja ali gline, ki je predstavil, nato je nad proizvodnega inženir, končno pravi show spredaj uporabnik. Danes, risar ter tovarnar delo ob istem času, pregledovanje osnutka, skozi plastično tiskanje, naslednjo generacijo iterativni izdelki bodo kmalu prišli. 3D tiskalnik bo plast mehke surovin v plasti kovinskih ali plastičnih komponent, ki zadovoljujejo potrebe uporabnikov za izboljšanje sposobnosti na drugo raven.


Vendar to ne pomeni, da boste lahko kupili kolo trdne snovi v trgovini kolo naslednje leto. Glede industrije co ustanovni Valadez Ovedand #39; s napoved, to bo popolnoma spremenil način ste kupili izdelek.


andquot; Prihodnost bo beandquot; osebno andquot; nazaj v storitev content.andquot; Valadez poudaril, da je prihodnost nakup izdelkov ni izbrana iz velikih in srednje majhne tri modele, vendar za nakup s svojimi popolnoma v skladu z size.andquot;Ta pristop bo uporabiti za čevlje, koles, avtomobilov in drugih več izdelkov, je poudaril, vi šele raba telefon v skandirati svoj sistem bo samodejno predlaga, da ste popolnoma v skladu z velikostjo product.andquot;


S popularnost od računalo aided konstrukcijske in proizvodne, Valadez industrije v deset leti, zemlja trese spremembe, ampak 3D tisk pomeni, da tehnično preoblikovanje ni več. Druga velika sprememba je računalniške strojne opreme in programske opreme v računalniki in pametni telefoni, avtomobili, igrače, termostat, uličnih svetilk, prometa signal in nešteto drugih opreme priljubljenosti - ta trend se imenuje Internet stvari.Konkurenčnega pritiska


Potrebuje za konkurenco na področju računalnika, hitro hitre spremembe tudi rodila je neodvisna discipline. To omogoča oblikovanje, inženiring in proizvodnjo tesno skupaj z razlago Francija Enero design podjetje co - ustanovitelj Marc Chareyron skupaj.


andquot; če oblikovalec bo prizadevala inženir, saj postopek je zelo dolgo, in končno želijo proizvajati mora dejanski proizvod veliko years.andquot; Chareyron dodal, andquot; to bo uničil projekta, ker v čakalne dobe, izdelek lahko konkurenti zunaj, ali izločiti nove tehnologije trendi.

andquot;Trdnem stanjuokvir kolesa iz titana90 % se dopolni z 3D tiskanja, ki vsebuje kontrolnik ročaj, vendar komponente so spojeni. Preostanek ročaj je tradicionalni titana zlitine cev.


Področju industrije


Na Valandez in industrijsko področje, trdna kolo projekt je kombinacija strojne in programske opreme, in raziskati novo sodelovanje način. Strel resnične razsežnosti življenja skico in jih dal v Autodeskand #39; s fuzijo 360 in Alias programske opreme. Jih uporabljajo starega sveta in novi 3D tiskalniki za oblikovanjeTitan sestavnih delov za kolesa.Kaj časa proizvodnje? Proizvodnega cikla skozi titanium okvir kolesa, bodo 3D tiskanje in tradicionalna ročna obdelava in ročno varjenje tehnologija.


andquot; To je nova metoda, ki je ponavljal in sodelovanja. To vam omogoča, da hitro obliko in funkcijo za isti level.andquot; Valadez dejal, andquot, sem pred desetimi leti, javnih služb in beautiful.andquot;

Namenjeni kolo s mobilni telefon software, inteligentni APP, tako da ljudje lahko izbirajo poti skozi mesto, da se osredotoči na zanimivosti, nakupovanja in jedilnico. Kolo, sama ima elektronsko tablo za Arduino, ki temelji, lahko pomoč kolesu GPS, pa levo ali desno jih brundal opozorilo kaj čas uporabnik.


Industryand #39; s stranke vključujejo Nike, Intel, Starbucks in Obložite, nahrbtnik proizvajalci in proizvajalci sorodnih elektronskih izdelkov.


Tehnologija 3D tiskanja ni zrel


3D tiskanje je zelo koristno za izdelavo prototipa, vendar ta tehnika imeti, spodbujevalno #39; t, da vsi želijo, da bi stvari, ki je meja za velikost titanov prah.


Vendar ustvarjanje novih idej 3D tiskanje. To omogoča več nepravilnih oblik pojavljati, ki bo prineslo več dela. Nekaj trdne sestavine so notranje stene, ki povečuje moč območju visok pritisk, ki omogoča lepši videz.


Pomembno je, da zgraditi kompleks sestavin, ki omogočajo dvojno ali tri funkcije težo, še posebej v nekaterih posebnih področjih, kot so avtomobilski industriji, kar je zelo pomembno za trajnost. Drugi del dela, ki zagotavljajo več delovnih mest, kar pomeni da oblikovalci izognete naprave skupaj, v določenem času za zmanjšanje pritiska delo.


Na področju industrijske, 3D tiskanje je nabira izkušnje, kot so: Titan materiala doklej treba dokončati brusilni stroj in pesek? Kako dolgo za dokončanje velikost izdelka.


Čeprav 3D tiskanje je trenutno razmeroma grobo, zgodnje tehnologije, kot so modeliranje tehnologije in


računalniški nadzorni instrumenti niso zreli, obstaja veliko omejitev, ampak je poln prihodnosti.