Yunch Titanium je vodilni dobavitelj in proizvajalec vrhunskih kakovostnih titanovih mlinarskih izdelkov že 13 let. Vzdržujemo dokončani inventar in sposobnost proizvodnje titanovih izdelkov v ASTM / ASME / DIN / JIS in drugih standardih, vključno z listi / ploščami, cevi / cevmi, fitingi, palicami, žicami, pritrdilnimi elementi in odkovki, anodami itd. specializirani so tudi za obdelavo in izvoz barvnih kovin za reševanje korozije, kot so volfram, molibden, tantal, niobij, nikljeve zlitine in cirkonij itd.


Yunch Titanium je bil priznan kot ena redkih podjetij s proizvodno zmogljivostjo in širino tehnologije za oskrbo povečanih zahtev za titan in njegove zlitine. Z uporabo najsodobnejše tehnologije v proizvodnji titana in preskusni opremi ter lastniki sedmih neodvisnih pravic intelektualne lastnine imamo tudi R&R objekte in sistem za pregled dobaviteljev, da bi zagotovili kakovost izdelkov.

Team

S sedežem v "Titanium Valley", Baoji City v provinci Shaanxi na Kitajskem, imamo dolgoročno zavezo, da pomagamo našim strankam iz več kot 50 držav v Ameriki, Evropi, na Bližnjem vzhodu in v Afriki ter

Azija in Pacifik.


Naši izdelki se široko uporabljajo v rafinerijah, kemiji in industriji, celuloza in papir, farmacevtska industrija, 3D tiskanje, prečiščevanje vode, varstvo okolja, vesoljska industrija, medicina, šport in elektronika itd.


Yunch Titanium je zavezana k zagotavljanju strankam visoko kakovostne izdelke in storitve s svojo vodilno idejo o "višji kakovosti, večji učinkovitosti, boljši poprodajni storitvi", da v celoti uresničimo duh podjetja: reči po srcu, Dokazati z dejanji.